Збільшивши власні перевантажувальні потужності компанія «НІБУЛОН» ставить рекорди з експорту зерна

У першому півріччі МР компанія планує експортувати близько 3 млн тонн зерна.

Листопад 2013 року став знаковим для компанії «НІБУЛОН»: обсяг експорту зерна в цей період сягнув рекордної позначки – 628 645 тонн. Так, за перші п’ять місяців 2013/2014 маркетингового року (МР) компанія вже експортувала більше 2,44 млн тонн зерна. Це на 45% більше, ніж за аналогічний період у 2012/2013 МР, та більш ніж вдвічі більше, ніж у 2011/2012 МР. Загалом, у першому півріччі МР компанія планує експортувати близько 3 млн тонн зерна.

За інформацією начальника відділу  зовнішньоекономічних зв’язків та маркетингу Валерія Куницького, станом на 3 грудня «НІБУЛОН» вже завантажив 65 суден, відправивши на експорт 1 127,2 тис. тонн кукурудзи, 654,2 тис. тонн пшениці, 398,8 тис. тонн ріпаку, 265,9 тис. тонн ячменю, 27,5 тис. тонн сорго та 5,2 тис. тонн сої.

«Рекордні показники, які демонструє «НІБУЛОН» у першому півріччі 2013/2014 МР, дають нам всі підстави стверджувати, що в цьому МР компанія відвантажить на експорт більше 5 млн тонн зерна, що стане для нас абсолютним рекордом»», – зазначає Валерій Куницький.

Вже сьогодні, за інформацією Української аграрної конфедерації, частка експорту компанії «НІБУЛОН» є найбільшою і складає 15% від загальноукраїнського експорту.

Такі високі досягнення компанії «НІБУЛОН» є цілком закономірними. Як повідомлялось раніше, у серпні на зовнішньому рейді Миколаївського морського торговельного порту до роботи приступив  найбільший самохідний плавкран у Чорному та Середземному морях «Святий Миколай». Наразі плавучий кран добовою потужністю до 20 тис. тонн виконує своє основне завдання – довантаження на рейді морських суден типу «PANAMAX».

«Сьогодні «НІБУЛОН», збільшивши власні експортні потужності, демонструє найкращі результати за всю історію нашої експортної діяльності. Компанія «НІБУЛОН» й надалі розвиватиме власну логістичну інфраструктуру задля задоволення зростаючих обсягів аграрного виробництва в країні», – зазначає Валерій Куницький.
 

У Вас возникли дополнительные вопросы?
Будем рады помочь!